preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Martinovića

Login

Slikovni rezultat za godišnji plan  i program rada škole

Slikovni rezultat za školski kurikulum

Grb škole

Animacije

KLIK

NA

SLIKU!

Školska kuhinja

Priloženi dokumenti:
Studeni.pdf

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 10. 2010.

Ukupno: 414031
Ovaj mjesec: 77
Ovaj tjedan: 134
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Raspored smjena učenika
Autor: Marija Klarić Brdarić, 4. 9. 2020.

Dragi učenici i roditelji,

u ponedjeljak 7. rujna započinje nova nastavna godina. Budući da se trenutno nosimo s lošom epidemiološkom situacijom, primorani smo učenike podijeliti u dvije smjene kako bismo mogli ispoštovati sve mjere koje su preporučili HZJZ, MZO i Stožer. 

U ponedjeljak 7. rujna u prvu smjenu (8:00h), prema rasporedu ulazaka (raspored je objavljan u prethodnoj vijesti) dolaze učenici PREDMETNE NASTAVE, dakle učenici od 5. do 8. razreda. Budući da pamučne maske za učenike predmetne nastave još uvijek nisu stigle, ti učenici MORAJU ponijeti masku u ŠkoluU drugu smjenu (13:30h), također prema rasporedu ulazaka, dolaze učenici RAZREDNE NASTAVE, dakle učenici od 1. do 4. razreda. 

SVI SU UČENICI OBAVEZNI DONIJETI I BILJEŽNICU U KOJOJ ĆE SE EVIDENTIRATI TEMPERATURA. TAKO U BILJEŽNICI MORA STAJATI I VRIJEDNOST IZMJERENE TEMPERATURE VEĆ I ZA PONEDJELJAK 7. 9. 2020. 

SAMO JEDAN roditelj učenika 1. razreda smije ući u učionicu sa svojim djetetom i ondje se zadržati 15 minuta. Taj je roditelj OBAVEZAN imati masku i poštivati sve epidemiološke mjere (distanca od najmanje 1,5m, bez rukovanja). 

Taj će dan učenici dobiti i sve potrebne materijale za nastavu. Materijali (udžbenici, radne bilježnice, kutije iz TK, mape) dobit će u vrećicama. Ukoliko učenik/roditelj želi, može ponijeti školsku torbu kako bi lakše odnio knjige kući. 

Pridržavajmo se SVI mjera koje su preporučile nadležne službe da bi nam boravak u Školi bio što bolji. 

Ravnateljica: Marija Klarić Brdarić


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju