2020-03-14 09:50:31

Nastava na daljinu

Poštovani roditelji i učenici,

škola je dobila službene smjernice od MZO vezane uz smanjenje rizika od zaraze corona virusom te se od ponedjeljka 16. ožujka 2020.godine nastava neće održavati u svim osnovnim i srednjim školama u RH. To znači da svi moramo prijeći na model učenja na daljinu pomoću informacijsko - komunikacijske tehnologije.

Sve važne informacije o održavanju nastave na daljinu kao i ostale obavijesti možete pratiti na web stranici škole.

Za učenike koji nemaju kod kuće računalo/prijenosno računalo/tablet i/ili pristup internetu, škola će osigurati tablet uređaj sa SIM karticom i mobilnim internetom u najkraćem roku o čemu će vas obavijestiti razrednici.

Učiteljice razredne nastave pripremile su grupe s roditeljima (viber, whatsApp,i sl.) kroz koje će roditelji dobiti sve potrebne informacije.

Nastava za učenike od 1. do 4.razreda organizirat će se u suradnji sa HRT na 3. programu svaki dan u sljedećim terminima u programu pod nazivom Škola na trećem:

1. razred OŠ   8-10h

2. razred OŠ 10-12.30h

3. razred OŠ 13-16h

4. razred OŠ 16-19h

Virtualne učionice za učenike 5.-8. razreda kreirane su preko Microsoft Teams aplikacije kojoj učenici pristupaju sa svojim AAI@Edu.hr identitetom.

U slučaju bilo kakvih problema s prijavom i pronalaskom virtualnih razreda javite se učiteljici Josipi Antunović na mail: josipa.antunovic5@skole.hr

Molim sve da pristupimo novonastaloj situaciji odgovorno i ozbiljno, da se svi pridržavamo uputa i nadamo se da će i ova situacija što prije proći.

Za sve nedoumice, pitanja i probleme slobodne se obratite svojim učiteljicama, razrednicima ili ravnatelju.

Lijep pozdrav,

Luka Ivkić, ravnatelj

 


Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" Štitar