preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Martinovića

Login

Slikovni rezultat za godišnji plan  i program rada škole

Slikovni rezultat za školski kurikulum

Grb škole

Animacije

KLIK

NA

SLIKU!

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 10. 2010.

Ukupno: 401785
Ovaj mjesec: 1204
Ovaj tjedan: 167
Danas: 28
Posjetite...

CARNetPortal za škole

Knjižnica
Noć knjige 2020.
Marija Klarić Brdarić / datum: 23. 4. 2020. 14:57

Dragi učenici, roditelji i svi ostali posjetitelji, u tijeku je manifestacija Noć knjige koja se ove godine odvija putem Interneta. Na poveznici https://sites.google.com/view/nocknjigestitar/home  možete sudjelovati u našoj Noći knjige koja je posvećena Harryju Potteru! Uživajte :)


[OPŠIRNIJE]Božićni igrokaz
Marija Klarić Brdarić / datum: 17. 12. 2019. 13:46


[OPŠIRNIJE]Književni susret s Hrvojem Kovačevićem
Marija Klarić Brdarić / datum: 10. 12. 2019. 18:31

Učenici naše škole imali su priliku upoznati vellikana hrvatske književnosti Hrvoja Kovačevića.


[OPŠIRNIJE]Odlazak u Cjelodnevni boravak za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjima
Marija Klarić Brdarić / datum: 10. 12. 2019. 17:51

Učenici drugog i trećeg razreda naše škole odlučili su razveseliti korisnike Boravka, Gradskog društva Crvenog križa Županja, i to baš 6. prosinca, dakle na blagdan sv. Nikole.


[OPŠIRNIJE]Državno Natjecanje u čitanju naglas
Marija Klarić Brdarić / datum: 28. 10. 2019. 13:03

I ove godine imamo natjecatelja na 7. državnom Natjecanju u čitanju naglas. Na županijskoj razini pobijedio je učenik naše škole Noa Matasović. Noa i njegova mentorica Marija Klarić Brdarić putuju u Sisak 21. studenog 2019. godine gdje će predstavljati našu županiju u mlađoj kategoriji. Poželite nam sreću! 


[OPŠIRNIJE]Školsko Natjecanje u čitanju naglas
Marija Klarić Brdarić / datum: 23. 10. 2019. 11:59

Danas je održano školsko Natjecanje u čitanju naglas. Bilo je prijavljeno 5 učenika, četiri djevojčice i 1 dječak i upravo je taj dječak pobjednik školskog Natjecanja. On je učenik 3. razreda i zove se Noa Matasović. U petak 25. 10. 2019. godine Noa ide u Gradsku knjižnicu i čitaonicu u Vinkovce i ondje će pokušati izboriti odlazak na državno Natjecanje u čitanju naglas koje se održava u Sisku. Prisjetimo se da je prošle godine pobjednica županijskog Natjecanja bila, sada već bivša učenica naše škole, Marija Pranjić. Našem Noi želimo puno sreće i da se vrati s približnim rezultatom kao i prošlogodišnja pobjednica :)


[OPŠIRNIJE]ŠKOLSKO NATJECANJE U ČITANJU NAGLAS
Marija Klarić Brdarić / datum: 20. 10. 2019. 14:47

OBAVIJEST: školsko Natjecanje u čitanju naglas održat će se u utorak 22. 10. 2019. godine u 8:00h u školskoj knjižnici. Dragi natjecatelji, ponesite svoje knjige i dobro raspoloženje! Vidimo se!

 

OBAVIJEST: zbog štrajka učitelja, školsko Natjecanje u čitanju naglas održat će se u srijedu 23. 10. 2019. g. u 8:00 u školskoj knjižnici. 


[OPŠIRNIJE]Završna konferencija PIN projekta
Marija Klarić Brdarić / datum: 17. 5. 2019. 08:10

Dana 15.05.2019. godine u Županji održana je završna konferencija projekta PIN: Pismenost inicijativa napretka, kojeg provodi Obrtničko-industrijska škola Županja s partnerima OŠ Ivan Goran Kovačić iz Štitara, OŠ Mijat Stojanović iz Babine Grede i Lokalnom agencijom za razvoj Vjeverica d.o.o. Projekt je započeo s provedbom 30.11.2017. godine, a projektne aktivnosti traju 18 mjeseci.

Cilj projekta: povećati kapacitete Obrtničko-industrijske škole Županja te osnovnih škola iz Babine Grede i Štitara za provedbu aktivnosti u okviru školskog kurikuluma usmjerenih na razvoj čitalačke, prirodoslovne, multikulturalne i financijske pismenosti.

Na organiziranim projektnim aktivnostima poput radionica, sastanaka klubova i sekcija te studijskih putovanja i terenskih nastava unaprijeđena su znanja i vještine 80 odgojno–obrazovnih djelatnika i preko 150 učenika. Pripremljeno je 6 izvannastavnih kurikula i 5 scenarija poučavanja, uspostavljeno je 6 učeničkih klubova i 1 sekcija, nabavljena je informatička i laboratorijska oprema, kupljeno  je 355 knjiga za školske knjižnice te je opremljena 1 radionica za unaprjeđenje prirodoslovne pismenosti. Uz to, povezivanjem učenika osnovnih i srednjih škola te uspostavom veze s fakultetima, ostvarena je razmjena znanja i iskustava, stečena su nova prijateljstva i postavljeni su temelji za razvoj novih ideja i projektnih prijedloga u godinama koje slijede.

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta jednaka je iznosu bespovratnih sredstava što iznosi 726.252,60 HRK.

 


[OPŠIRNIJE]Terenska nastava u Vukovaru
Marija Klarić Brdarić / datum: 16. 5. 2019. 13:23

Učenici četvrtih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Vukovaru u OŠ Siniše Glavaševića. Radi se o uzvratnom susretu veznog uz kulturnu baštinu koju smo mi prikazali njima u studenom prošle godine. Posjet smo započeli u vukovarskoj školi gdje smo nešto naučili o alkarima i alki koja se održala u Vukovaru, a odigrali smo i kviz na istu temu. Nakon toga obišli smo tvornicu obuće Borovo gdje smo vidjeli kako se pravi obuća. Zabava je nastavljena na gradskim bazenima koje su nam omogućili Vukovarci. I na kraju smo bili prisutni u održavanju dječje alke u sportskoj dvorani u kojoj su se natjecali učenici i učenice od prvog do četvrtog razreda. Bilo nam je jako ugodno, zabavno, poučno i lijepo. Ravnateljica, učiteljice i knjižničarka vukovarske škole ugostile su nas tako da ćemo to još dugo pamtiti. Veselimo se novim druženjima s našim novim prijateljima. 

Fotografije s našeg druženja možete pogledati u galeriji. 


[OPŠIRNIJE]Književni susret s Emom Juzbašić
Marija Klarić Brdarić / datum: 5. 4. 2019. 13:33

U našoj se školi dogodio jedan zanimljivi književni susret. Naime, u goste nam je došla učenica osmog razreda OŠ "Ivan Kozarac" iz Županje. Zašto? Zato što je Ema napisala svoju prvu slikovnicu koja se zove "Knjiška pustolovina". Ta je slikovnica pobijedila na natječaju "Moja prva knjiga" koji svake godine organizira Udruga Kalibra. Na susretu su sudjelovali svi učenici nižih razreda, a bilo nam je jako zabavno i zanimljivo. Ema je čak na kraju druženja podijelila i autograme učenicima. Također, Ema je neke učenike potaknula da više čitaju, a neke da uzmu i oni pero u ruke i napišu svoju knjigu. Draga Ema, želimo ti još puno napisanih knjiga i da nam opet budeš draga gošća. 


[OPŠIRNIJE]Uskrsna radionica u GKŽU
Marija Klarić Brdarić / datum: 5. 4. 2019. 08:23

Učenici drugog razreda ponovno su bili gosti Gradske knjižnice u Županji. Sudjelovali su na radionici povodom Uskrsa te su izrađivali veeeeeeelike i male pisanice. 


[OPŠIRNIJE]Odlazak u Gradsku knjižnicu u Županji i Hrvatski radio Županja
Marija Klarić Brdarić / datum: 14. 3. 2019. 13:15

Danas su učenici drugog razreda posjetili Gradsku knjižnicu u Županji i Hrvatski radio Županja, a vodile su ih učiteljica Branka Blažević i knjižničarka Marija Klarić Brdarić. Obišli su Gradsku knjižnicu, saznali koliko je stara knjižnica, koja je najstarija knjiga, koja je najdeblja knjiga i što se to sve radi u ovoj knjižnici. Nakon obilaska, učenici su izrađivali čestitku povodom Dana očeva koji se obilježava 19. ožujka. Zatim smo otišli u postaju Hrvatskog radija Županja gdje su učenici prisustvovali snimanju emisije, vidjeli su što se radi u redakciji i što sve jedan novinar mora raditi. Naravno da su učenici snimili i emisiju u kojoj su dali kratke izjave o provedenom danu. Svakako ćemo ponoviti odlazak u obje institucije koje su od velikog kulturnog značaja za naš kraj. Prilog o našem dolasku na HRŽU bit će u petak 15. 3. 2019. u 12:30h. Slušamo se :)

Fotografije možete pogledati pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]RSS

preskoči na navigaciju